Hanna and Jona got married last autumn in Jeppo, the same village where both me and Ola are from. 
Hanna is one year older than me, so we have known eachother since we were kids. Such a special feeling to photograph in our homevillage, and with people we know! Hanna and Jona got married in Jeppo kyrka – the exact same chuch me and Ola got married in the year before. They did a great job to get Jeppo danspaviljong turned into the rustic feeling they wanted for their wedding. Thankyou so much for having us with you on your big day!

Hanna och Jona gifte sig förra hösten i Jeppo, som råkar vara den byn som både jag och Ola är hemma från. Hanna gick en klass över mig, så det var otroligt roligt att få fotografera en bekants bröllop i hemtrakterna! Paret hade bröllopsfesten vid Ytterjeppo danspaviljong, och de hade verkligen gjort ett kanonjobb med dekorationerna för att få till en härlig, lantlig känsla. Tusen tack för att vi fick vara med!