Erica och Conny. Jag har känt Erica i några år nu, för vi har varit arbetskollegor. Jag har även fotat hennes studentbilder för några år sen, och förra hösten tog jag parets förlovningsbilder. Det var första gången jag träffade Conny, och man kan verkligen se hur mycket de tycker om varandra.

Maj 2018 var verkligen helt otroligt fint, jag har inget minne av att vi någonsin haft så vackert väder under maj månad, och vädret blev verkligen perfekt för Erica och Connys ladubröllop vid Stinasholma kvarn i Purmo. Paret hade vigseln i Larsmo kyrka, och det var verkligen en känslosam vigsel.
Efter vigseln drog brudparet och deras gäster vidare till Purmo för festen. Det var verkligen en känslosam stund för mig och Ola, det var nämnligen i denna lokal vi hade vårt bröllop förra hösten! Ingen av oss hade varit dit efter vi själva gifte oss, så jag minns hur jag tittade på Ola när vi steg in i kvarnen,
och alla känslorna bara strömmade över mig. Detta är en sån otroligt fin plats att ha sitt bröllop på.
Tusen, tusen tack för att ni ville ha med oss, ert bröllop var magiskt, och ni är fantastiska.

// Erica and Conny. I have known Erica for a few years now, because we are actually collegues at work. I took her graduationpictures a few years ago, and last fall she asked me if I could take their engagementpictures. That was the first time I met Conny, and I could insantly see how much they love eachother – because they can’t stop showing it! I didnt need to guide this couple much – they just are so in love, and so natural together!

May 2018 was phenomenal. I can’t remember we have ever had such a good weather, so early in the summer. It was a sunny, and warm month, perfect weather for having a barnwedding at Stinasholma in Purmo. The ceremony in Larsmo Chuch was so emotional, and it was just perfect. When we went to Stinasholma for the party, it got emotional for me, because this is also the place where me and Ola got married last year, and I havent been there since our wedding. I remember looking at Ola as we entered the barn, and I got such an deja vu – it’s such a gorgeous place.

Thankyou, from the bottom of my heart, your wedding was amazing, and you are both amazing.