Nina and Joni got married when the fallcolours were at their best here in Ostrobothnia. At first we had some clouds in the sky, but just an hour later, we got some beautiful sunlight aswell. I photographed their ceremony, and I also stayed a few hours at the venue, and It’s always so fun to take part of the weddingparty as well! I get to know the couples family and friends, and I also get to know the couple a bit more. Thankyou for having me as your photographer! 

Nina & Joni gifte sig i det vackraste höstvädret jag sett här hemma i Österbotten. Vi hade först mulet väder, men sen klarnade det upp och solen visade sig från sin bästa sida – helt magiskt! Jag hängde med paret ettpar timmar in på festen som hölls vid Kållby samlingshus, och det är alltid lika roligt när man får vara med lite längre. Man lär känna familjemedlemmarna lite, och får även lära känna brudparet mera, något jag tycker är jätteroligt! Tack Nina & Joni för att jag fick vara med på ert bröllop!