So, I was superexcited to photograph Amalia & Jonathans wedding, for the first, they seemed like amazing people (Amalia was sister to an groom I photographed last year, and I connected so well with that couple!) and second, I had never been in Luleå before! So i jumped on a ferry to Umeå, and then drove up to Lule, and what an amazing city this is! I loved the architecture around the old, beautiful church where these two were soon about to get married in. September showed us it’s most beautiful weather and the colors are just out of this world in my opinion.. Thank you so much guys for having me! 

Okej, jag var supertaggad för Amalia & Jonathans bröllop, för det första så verkade de som riktigt härliga männiksor (jag fotograferade Amalias brors bröllop 2016, och jag klickade såå bra med dem!) och för det andra, jag hade aldrig varit till Luleå förut! Så jag tog färjan över till umeå, och bilade sedan upp till Lule, och vilken vacker stad det är! Jag älskar verkligen husen runt den gamla kyrkan var dessa två snart skulle gifta sig. Vi hade fantastiskt väder, och hösten hade verkligen anlänt till norra Sverige, med alla vackra, färgglada träd. Tusen tack fina ni, för att ni valde mig som er bröllopsfotograf!